Akció Figyelő – 2018.02.13

FRACTAL DESIGN Meshify C ablakos fekete

A Meshify széria a Fractal Design-tól eltérő agresszív hatást nyújt az új gyémánt ihletésű hálós előlapi dizájnjával. Ugyanakkor megmaradt a jellemzően kiváló légáramlás és a lehetőség sokoldalú hűtési megoldások kialakítására.

Tartalmaz 3db 120mm-es vagy 2db 140mm-es ventilátor helyet elöl (tartalmaz 1db 120mm-es ventilátort), 2db 120/140mm-es ventilátor helyet fent, 1db 120mm-es ventilátor helyet hátul (tartalmaz 1db 120mm-es ventilátort) és 1db 120mm-es ventilátor helyet.

Tartalmaz 2db 3,5″-es és 3db 2,5″-es meghajtó helyet.

Bolt

1TB WD 3.5″ Caviar Blue

Western Digital méltán híres Caviar Blue család tagja, megbízható strapabíró HDD.

Bolt

Asus ROG STRIX RX570 GAMING

A játékhoz optimalizált ROG Strix RX 570 grafikus kártyán olyan exkluzív ASUS-technológiák találhatók, mint a DirectCU II vagy a szabadalmaztatott lapátformájú ventilátorok, amelyek ezek akár 30%-kal hűvösebb és háromszor halkabb működést tesznek lehetővé, vagy az iparági különlegesség Auto-Extreme technológia, amely a kiemelkedő minőség és legmagasabb fokú megbízhatóság garanciája. Az Aura RGB megvilágítás lehetővé teszi a játékrendszer személyre szabását. A ROG Strix RX 570-et emellett a felszerelték az intuitív teljesítményhangolást nyújtó GPU Tweak II, valamint a játékmenetek élő közvetítését lehetővé tevő XSplit Gamecaster eszközzel is.

Bolt

Grand Theft Auto V Global

Méltán híres GTA sorozat 5. része digitális változatban.

Bolt

XSplit Gamecaster Premium

Stream software egy éves előfizetés.

Bolt

Közösségi megosztás:

Be the first to comment

Leave a Reply