Egy korszak vége? A Microsoft MSDN magazin több mint három évtized után befejezi pályafutását

Az oldalbtöbb mint három évtizede való működését és a Microsoft fejlesztői közösségének műszaki útmutatásait követően az MSDN Magazine novemberben teszi közzé utolsó kiadását.

A Microsoft fejlesztői hálózatát (MSDN) 1992-ben hozták létre, hogy irányítsák a vállalat kapcsolatát a fejlesztői ökoszisztémával.

Az MSDN Magazine eredetileg két külön magazinként kezdte meg működését – a Microsoft Systems Journal (MSJ) és a Microsoft Internet Developer (MIND) -, amelyek 2000. márciusában konszolidálódtak az MSDN Magazine-ként. A havi magazin nyomtatott magazinként érhető el az Egyesült Államokban és több nyelven online. .

Míg a 2000. márciusi kiadást teljes egészében a Windowsnak szentelték, az MSDN magazin az évek során átalakult, miközben a Microsoft termékei és szolgáltatásai exponenciálisan bővültek.

Ha te MSDN Magazine olvasó vagy, akkor érdemes felkeresned a docs.microsoft.com webhelyet a további műszaki erőforrásokkal kapcsolatban, bár az MSDN magazin összes korábbi kiadását archiválják és online elérhetővé teszik.

A Microsoft megosztotta, hogy az MSDN Magazine meglévő előfizetői, akik fizettek az előfizetésért, arányos visszatérítést kapnak, az előfizetésükhöz a novemberi kiadvány közzététele után hátralévő idő alapján.

Közösségi megosztás:
%d blogger ezt szereti: