Megkésve. de friss tartalommal jelentkezünk! Sajnos az utóbbi időben nem jelentek meg új tartalmat a weblapon és Facebook oldalon. Félbe is maradtak cikkek és kezdeményezések. Ennek vége, újult erővel vetjük bele magunkat a munkába.

Ennek a munkának az egyik látványos eleme, hogy GDPR kompatibilis lett az oldal. Már bárki szabadon lekérheti, hogy milyen adatot tárolunk róla, ill. kérheti az adatai törlését is.

Másik változás, hogy végre van rendes regisztrációs felület, ahol bárki szabadon regisztrálhat. Ezen felül bevezettük, hogy az oldalon kommentálni csak regisztráció után lehet.

Harmadik változás, ez folyamatban van, régebben is volt már fórum menüpont az oldalon, de sajnos ez félbe lett hagyva. Most nem így lesz, ezt át gondoltuk, hogy hogyan is kellene felépülnie és elkezdjük össze rakni. Itt majd a cél egy informatikát kedvelő, egymást segítő közösség felépítése lesz a cél.

Negyedik változás, hogy tervezünk egy hírlevél beindítást, ez nem marketing jellegű leveleket takarna, hanem havi szinten egy összefoglalót az oldalra kikerült anyagokból. Ez még kidolgozás alatt áll, hogy mit is takarjon pontosan. De ígérjük időben értesültök róla!

Aki kitartott mellettünk, annak köszönjük eddigi támogatását. Aki újonnan találkozik velünk, azt köszöntjük a fedélzeten.Közösségi megosztás:

Vélemény, hozzászólás?