Frissült a Deepin Linux

A Deepin Linux disztribúció új verziója most letölthető, ebben a cikkben gyors áttekintést adunk arról, hogy mi változott.

Míg a Deepin elsősorban a kínai nyelvű felhasználókat célozza meg, az elegáns felhasználói felületének nemzetközi vonzereje van, amint azt a disztró növekvő népszerűsége bizonyítja a Distrowatch szerint.

A Deepin asztali környezet (DDE) a Kwin-t (KDE ablakkezelő) használja a képernyő kezeléshez. A dde-kwin új verziója, gyorsabb és kevésbé hajlamos az összeomlásra, mint korábban.

Ez a kiadás egy „felhő szinkronizálási” opciót is tartalmaz, amely integrálva van a Control Center-ben. Ez az opcióó csak Kínában érhető el.

A Deepin Fájlkezelő most már támogatja az adatok írását lemezekre (igen, a fájlkezelőből), és egy indikátor került hozzáadásra a lemez szabad helyének megjelenítéséhez.

A Deepin Movie app mostantól támogatja a .srt feliratfájlokat.

Az egeret a Deepin dokkolóban lévő akkumulátor ikon fölé tolva megjelenik egy eszköztipp, amely megjeleníti az akkumulátor kapacitását, a hátralévő időt és / vagy a töltési időt.

A Deepin terminál emulátor most már elmosódott háttérrel rendelkezik a Kwin alatt, és hozzáad egy lehetőséget, hogy a címsort az ablak aljára mozgassa.

Forrás: omg! Ubuntu

Közösségi megosztás:
%d blogger ezt szereti: