Következő Windows 10 frissítés

A Microsoft a következő Windows 10 frissítő csomagnál a minőségre, a stabilitásra és a teljesítményre koncentrál, új funkciókból így csak nagyon kevés érkezhet.

A Microsoft jelenlegi operációs rendszeréhez, a Windows 10-hez még májusban érkezett meg a legutóbbi funkcióbővítő frissítés, amely egyszerűen csak a Windows 10 May 2019 Update nevet kapta. A vállalat nemrégiben a frissítőcsomag automatikus terjesztését is elindította, amelynél fontos szerepet kap a mesterséges intelligencia, ugyanis ez segít kiszűrni a lehetséges hibákat, valamint segít a gyors reakcióban is, hiszen ha inkompatibilitás miatt problémák jelentkeznek, a potenciálisan érintett konfigurációk esetében leáll a csomag terjesztése, így sok további kellemetlenséget lehet megakadályozni.

Az új csomagot szeptemberben viszont csak azok kaphatják meg, akik már korábban telepítették a Windows 10 May 2019 Update névre keresztelt kiadást, ami a 1903-as verziószámot viseli. Az esetleges új funkciókkal, illetve az egyéb tudnivalókkal kapcsolatban az elkövetkező hetek, illetve hónapok folyamán adhat tájékoztatást a Microsoft.

Az irány egyébként üdvözlendő, ugyanis a híres-hírhedt október frissítés eléggé megtépázta a Windows 10 presztízsét, így a stabilitás, a teljesítmény és a minőség növelésére feltétlenül szükség van, hogy sikerüljön helyreállítani az alaposan megingott felhasználói bizalmat – legalább részben.

Forrás: IPON

Közösségi megosztás:
%d blogger ezt szereti: