Megújultunk, hiány pótlás

Az utóbbi fél évben nem sikerült tartanunk az ígért új dolgokat és rendszerességet, emiatt mindenkitől elnézést szeretnénk kérni. Több dolog közbejött sajnos az életben. De most végre sikerült pár húzódó ügyletet bepótolnunk.

Milyen változások történtek?

Az első szembetűnő változás, hogy az előző designt dobtuk és egy új, kicsit elegánsabb külsőt kapott az oldal.

A második szembe tűnő változás, hogy lett egy új menüpont Fórum névvel. Itt szeretnénk egy jó közösséget építeni veletek együtt.

A harmadik változás, nem látható, az oldal alatt változott az architektúra. Külön szerverre költözött az oldal, a képeket statikus fájlokat CDN mögé blob storage-ba raktuk. A sebességen még dolgozunk, de remélhetőleg sikerül össze kalapálni egy jól működő rendszert.

A negyedik, jövőbeni változás, hogy lehetőségetek lesz beküldeni az oldalra tartalmat. De ez még kidolgozás alatt áll.

Amiket ígértünk és nem valósultak meg!

Anno február környékén (ha jól emlékszem) kérdeztem meg, hogy szeretnétek-e egy kérdezz felelek session-t, ahol az általatok felvázolt próbálom megoldani. Nos ezt elterveztem és nem valósítottam meg. Viszont mindenképpen be szeretném vezetni, heti egy alkalommal, de még át kell gondolni, hogy ahogy elképzeltem az működő képes-e. (ezt én szerettem volna, ez az egyéni projekten)

Szerettünk volna közösen a csapattal oktató és bemutató videókat készíteni, viszont erre jelenleg nincs megfelelő eszköz parkunk (sajnos a videó renderelés a szűk keresztmetszet) így ezt egy picit napoljuk.

Reméljük tetszeni fog az új oldal. És az új-régi tartalma. Ha valami nem világos mindenképpen jelezzétek nekünk itt az oldalon vagy a közösségi média oldalainkon.

Tóth Csaba és az SZGKT Blog Csapata

Közösségi megosztás:
%d blogger ezt szereti: