Mi várható 2020-ban

Sajnos 2019 végére nem sok időm maradt az oldalra, így amint látható volt megfogyatkoztak a cikkek, hírek is sajnos. Ez betutható volt annak, hogy munkahelyet váltottam és sok új feladatot kaptam, amibe bele kellett tanulnom. Ennek az időszaknak azonban vége és végre lesz időm folytatni az itteni munkát.

Még mielőtt rátérnénk arra, hogy mi várható, engedjétek meg, hogy kicsit összegezzem a 2019-es évet. Ebben az évben elértük a 800 Like-ot és követő számot Facebook-on. Ezen felül ebben az évben született a legtöbb tartalom a weboldalon. Látogató számot tekintve még nem értük el amit terveztem, de ez be tudható annak, hogy év végére nekem se volt időm vele foglalkozni.

Új helyre, új infrastruktúrára költözött az oldalunk, elindult a Wiki projektünk 2019-ben, ami jelenleg helyet ad a ZFS Fan Klubnak tudásbázisának.

Nos akkor a 2020-ról. Tudom már elindult de mára sikerül végig gondolni, hogy hova is szeretném, szeretnénk, hogy el jussunk.

Első visszatérnek az IT hírek, ha először nem is napi rendszereséggel, de szépen lassan az a cél, hogy elérjük a régi szintet viszont megújult színvonalon. Második, hogy a memek kicsit vissza fognak szorulni, és at fognak kerülni Instagramra. Ez azt jelenti, hogy az oldalra már újak nem fognak felkerülni, csak a korábbiak maradnak fent. Ezzel együtt több leírás, “how to” fog megjelenni és elkezdem / elkezdjük bővíteni a Wiki-t is.

Amit még tervezek, hogy nagyobb közösséget építsünk, így elkezdjük az oldalon lévő fórum fejlesztését is. Szeretnénk közvetlenebbül kiszolgalni az igényeiteket. Illetve szeretném bővíteni is a csapatot, de erről majd tavasszal bővebben fogok vissza térni.

Remélem velem / velünk tartotok 2020-ban is! És köszönöm, hogy követtetek 2019-ben!

Közösségi megosztás:

Be the first to comment

Leave a Reply